25 / 04 / 2024

Batman Belde'de 70 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Batman Belde'de 70 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belde mahallesindeki eski Belediye konutları yeni iş merkezi ile Resıdence projesi kapsamında 638 işyeri ile konut alanına dönüşüyor. Konutların yapımını üstlenen firma, 70 milyon TL'lik projeye start verdi.



Batman'ın gözde semti Belde mahallesindeki eski Belediye konutları, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 638 konut ile iş merkezinin yer alacağı yeni bir Resıdence merkezine dönüşüyor. Belde mahallesinde satış ofisi açan Arsemia Batman Resıdence firması Genel Müdürü Salim Ülker, projeyi tanıttı Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Batman'a sosyal bir proje kazandıracaklarını ifade eden Ülker; "30 Yıldır İstanbul'da inşaat sektöründe önemli projelen' hayata geçiren firmamız, bölgede de tatil köyleri projeleıine imza attı. Bölgenin sıcak havasını dikkate alıp kış ve yaz mevsiminde sıcaklığı 25 derecede tutacak bir termal projesini de Batman 'da hayata geçireceğiz" dedi. Devamı 4'te 7 al Yeni iş merkezi ve Resıdence projesi 30 ayda tamamlanacak.


70 Milyon TL'ye mal olacak olan 


Arsemia Batman Resıdence firması Genel Müdürü Salim Ülker Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belde mahallesindeki eski Belediye konutları yeni iş merkezi ile Resıdence projesi kapsamında 638 işyeri ile konut alanına dönüşüyor. 


YENİ YAŞAM ALANI GENEL 


Müdür Ülker, şöyle devam etti; "65,90,150, 180 ve 220 metrekarelik konutların yer alacağı bu projemiz Batman havasını değiştirecek. 32 bin 500 dönümlük akının 23 bin dönümü yeşil alan olacak. 


Her daireye ait iki otopark, spor kompleksi, kreş,fitness salonlarının yer alacağı projeyaklaşık 70 milyon TL'ye mal okıcak. 30 ay sürecek inşaat çalışmalarmda.400 kişiye istilıdanı alanı sağlanacak. 30 Ay gibi bir sürede konut ile işyeıi sahiplerine anahtar teslimi yapılacak. Mardin, Diyarbakır ve Şanlıuıfa'nın ardından bölgede yeni yaşam alanı Batman1 da hayata geçinnenitı sevincini yaşıyoruz." Bu arada Arsemia inşaat grubunun Batman AVM ve Resıdence projesinin tanıtım açılış ma seçkin bir davetli topluluğu katıldı. 


Batman Çağdaş



Geri Dön