29 / 03 / 2024

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.



Mahalle halkından gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi, Kültür mahallesinde 500 metrekarelik bir arsa üzerinde iki katlı olarak tasarlanan yeni taziye evinin temellerini attı.


Bir süre önce gelen talepleri değerlendiren Batman Belediyesi, 2016 faaliyet programına gerçekleştirilecek öncelikli projeler arasında yer verdiği Kültür mahallesindeki yeni taziye evinin yapımına başladı. Yaklaşık 500 metrekarelik bir arsa üzerinde kadın ve erkeklerin geleneklere uygun bir şekilde kullanabileceği iki katlı olarak tasarlanan yeni taziye evinin temelleri atıldı. 8 Mart Kadın parkının yanındaki Kültür camisi bitişiğinde inşa çalışmalarına başlanan yeni ve modern taziye evi, kadın ve erkeklerin ayrı oturabileceği salonlar, çocuk bakım odası, mescit ve mutfak bölümleri olacak. Mahalle halkının da yapım aşamasında gönüllü olarak destek sunacağı yeni taziye evinin kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.


Batman Postası


Geri Dön