19 / 04 / 2024

Batman SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman açılacak?

Batman SGK İl Müdürlüğü binası ne zaman açılacak?

Modern bir hizmet binasına kavuşturulan SGK İl Müdürlüğü bünyesinde bir de Aile Hekimliği’nin açılmasını isteyen muhtar Abdulmenaf Aktaş; “İki mahalleye hizmet verecek birimin bu binada olmasını istiyoruz” dedi.



SGK’YA 6 KATLI BİNA

Sosyal Güvenlik Kurumu binası, modern bir binaya kavuşuyor. Eski ilçe otogarının dönüştüğü SGK İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının önümüzdeki aylarda hizmete açılması bekleniliyor. 6 Katlı binanın Bahçelievler ile Şafak mahallerine hareketlilik kazandıracağını belirten Şafak Mahalle muhtarı Abdulmenaf Aktaş; “Eski otogar hem trafik sıkışlığına neden oluyor hem de mahallelerin gelişmesine en büyük etkendi. Geçen yıl temeli atılan SGK İl Müdürlüğü binasının bir an önce hizmete açılmasını dört gözle bekliyoruz” dedi. 


AİLE HEKİMLİĞİ BİNADA AÇILSIN

Sağlık Ocağı ile Aile Hekimliğinin bulunmadığı Bahçelievler ve Şafak mahallelerinin ortasında kalan SGK hizmet binasında sağlık ocağı biriminin açılmasının da gerektiğine dikkat çeken muhtar Aktaş, şöyle devam etti; “Yeni SGK hizmet binası oldukça geniş. Misafirhane ve bazı sosyal tesislerinde bulunduğu binada Aile Hekimliği yerinin de oluşmasını istiyoruz. Bu konuda SGK yetkililerinden anlayış bekliyoruz. Bu talebimize önümüzdeki günlerde Batman Valiliği başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğiz.”



Batman Çağdaş


Geri Dön