19 / 04 / 2024

Batman'da emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor!

Batman'da emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor!

Batman’da sektörler arasında prim gören emlak piyasasının canlılığı ekonomiyi ayakta tutuyor. Yeni konut siteleri bir bir bitiyor.



TOKİ’nin emeklilere yaptığı 1472 konutun yanı sıra yeni yapımı planlanan konut projesine 10 bine yakın üye başvurdu.


YAZ-KIŞ DURMAYAN SEKTÖR

Hemen her mevsim canlı olan inşaat sektörü yaz-kış prim yapan tek alan. Emlak piyasasını da canlı tutan inşaat sektöründeki firmaların kent merkezine kazandırdıkları yeni siteler bir bir tamamlanıyor. Gültepe, Belde, Çamlıtepe ve Tilmerç bölgelerinde geçen yıl inşaatlarına başlanan konut sitelerinin büyük bölümü tamamlandı. 250 ila 350 bin TL arasında alıcı bulan konutlara her kesimden talep var.


GÖZLER YENİ KONUT PROJELERİNDE 

TOKİ'nin Emekliler Derneğine yaptığı 1472 konut sahiplerini bulurken. Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı yeni planlanan konut projelerine de emekliler adeta akın etti. 12.000 üyeli Emekliler Derneği Batman Şubesi, yeni konut projesi için gerekli arsa için de Toplu Konut idaresi"ne başvurmuştu. Üyelerin konut taleplerini TOKİ'ye bildirdiklerini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen "Yeni projemizi de bu yıl hayata geçirmek istiyoruz" dedi 


Batman Çağdaş


Geri Dön