29 / 03 / 2024

Batmanlı emeklilere 2 bin konut geliyor!

Batmanlı emeklilere 2 bin konut geliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay Batman il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti.



Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay ve yönetim kurulu dün dernek binasında Batman'daki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 


ŞUBE BAŞKANLIĞINA GEÇİLDİ


Başkan Atalay il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti. Atalay, konut projesinin yanısıra emekli üyelerinin yaşam şartlarını kolaylaştıracak bir dizi proje hazırlığında olduklarını söyledi. 


"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 

Atalay yaptığı açıklama, "Batman'daki emekliler için çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Bize üye olan emeklilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm maddi kaynaklar üyelerimiz için harcanacaktır.  TOKİ  arsasının devri işlemlerini çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.


Batman Postası


Geri Dön