28 / 03 / 2024

BATSO yeni hizmet binası Ramazan Bayramında açılacak!

BATSO yeni hizmet binası Ramazan Bayramında açılacak!

Zeminiyle birlikte dokut katlı olacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası Ramazan bayramında açılacak. İşte BATSO yeni hizmet binasının ayrıntıları...



Atatürk Parkı bitişiğindeki Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası Ramazan bayramında hizmete açılacak. Yaklaşık 4.5 milyon TL’ye mal olacak akıllı binanın giriş katında banka ve noter bulunacağını belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; “Bayramda hizmet binamızı açıp çifte bayram yapacağız” dedi. 

4.5 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Kapalı alanı 3700 metrekareyi bulan Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası Ramazan bayramında açılacak. Zeminle birlikte 9 katlı olacak olan binanın merkezi ısıtma sistemine sahip olacağını belirten BATSO Başkanı Demir; “Yapımcı firma olan Önallar, süresinden önce binayı teslim etmeye hazırlanıyor. Daha önce bir yıl gibi sürede tamamlanması planlanan bina, dört ay öncesinden bize teslim edilecek” diye konuştu. 

150 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

9 Katlı binada 150 kişilik konferans salonun da bulunduğunu ifade eden Başkan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Oda ve STK’ların yararlanabileceği konferans salonumuz dışında giriş katında banka ve noter şubesi de yer alacak. Geçen yılın Ekim ayında yapımına başlanılan binayı 240 gün gibi kısa sürede teslim alacağız. Yaklaşık 4.5 milyon TL’ye mal olan binamızı Ramazan bayramında hizmete açacağız.”



Batman Çağdaş


Geri Dön