19 / 04 / 2024

Bauhaus Ankara'da 3. şubesini açtı!

 Bauhaus Ankara'da 3. şubesini açtı!

Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren Bauhaus’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi.



Türkiye’de ‘kendin-yap’ kavramını yerleştiren Bauhaus, Türkiye genelindeki 10’uncu şubesini Ankara’da açtı. Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren Bauhaus’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi. 


Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü rahatça bulabildikleri bir konsept oluşturan Bauhaus Yenimahalle, 12 bin metrekare satış alanında 120 bin ürün çeşidi ile hizmet veriyor.


Bauhaus Türkiye’nin 10’uncu şubesi Bauhaus Yenima-halle’nin açılışında konuşan Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, “Ankaralıları gerek yapı marketi konseptiyle, en fazla ürün çeşidiyle, en düşük fiyat garantisi vererek ağırlamaya bu şubemizde de devam edeceğiz.” dedi. Ankara’daki ilk şubeyi Cepa Alışveriş Merkezi’nde ikincisini Etlik’te Forum Alışveriş Merkezi’nde açtıklarını belirten Yelmer, “Üçüncüsünü de talepler üzerine Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yenimahalle’de açtık.” diye konuştu. Açılışta ünlü isimlerin de bulunduğu etkinlikler düzenlendi. Burcu Esmersoy ile Schneider ürün tanıtımı, Saba Tümer ile Marshall boya uygulaması, Vatan Şaşmaz ile Polisan puzzle yarışması gibi faaliyetler yapıldı. Bauhaus, kuruluşunun 55’inci yılında 18 ülkede 300’den fazla şubesi, 15 binden fazla çalışanı ve 120 bin ürün çeşidiyle Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.



Zaman 


Geri Dön