19 / 04 / 2024

Bauhaus Ankara'da üçüncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

 Bauhaus Ankara'da üçüncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

Dünya yapı market sektörünün önemli kuruluşlarından Bauhaus Ankara'da üçüncü Türkiye'de ise lO'uncu şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle'de açacak.




Dünya yapı market sektörünün önemli kuruluşlarından Bauhaus Ankara'da üçüncü Türkiye'de ise lO'uncu şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle'de açacak.  Bauhaus Türkiye'den yapılan açıklamada, Yenimahalle şubesinin her gün, akşam saat 22.00'ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacağı kaydedildi. Yenimahalle Gimat bölgesinde açılacak şube Podium AVM bünyesinde faaliyet gösterecek. Bauhaus Yenimahalle'de 12 bin metrekare alanda 120 binden fazla ürün satışa sunulacak. 


500 ANKARALI İÇİN İSTİHDAM 

Bauhaus Yenimahalle'de 500 Ankaralı'nın çalışacağı belirtildi.  Ayrıca, binin üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet alımı gerçekleştirileceği: bu yolla üretime ve dolaylı istihdama katkı da sağlanacağı vurgulandı.  Ankara Bauhaus Yenimahalle'nin de eklenmesiyle, Türkiye'deki toplam doğrudan istihdam 5 bine ulaştı. Bauhaus Yenimahalle şubesi yüzde yüz yerli yönetim ve personelle faaliyet gösterecek. Bauhaus Türkiye'nin Ankara'da, Cepa AVM ve Etlik Forum AVM'de şubeleri bulunuyor. 


YERLİ ÜRÜN AĞIRLIĞI 

Açıklamada, Bauhaus'un Türkiye'de 10'uncıı şubesine ulaşırken. satışa sunduğu ürünlerde yerli üretim olanların ağırlığının yüzde 65'e ulaştığı kaydedildi. Bauhaus Türkiye'de ithal ürünler toplam ürünlerin sadece yüzde 35' ini oluşturuyor. Bauhaus Yenimahalle'nin de atölye, ev ve bahçeye yönelik her türlü yapı ve hobi ürünlerini tek çatı altında bulabilecek. Bauhaus açıklamasında. Türkiye yönetiminin yatırım bölgelerindeki ürün yelpazesine uygun üretim yapan KOBİ'lerden mal ve hizmet alımı ilkesine uyduklarını ve yerel üreticiye katkı sağlamayı hedeflediği belirtildi. Bauhaus Türkiye'nin 10. şubesinin açılışı nedeniyle açıklamalarda bulunan Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer: "Ankara Yenimahalle'de 3'iincü Bauhaus şubemizi hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ankaralıları ve Ankara'yı ziyaret edenleri, en büyük yapı marketi konseptiyle en fazla ürün çeşidiyle ve aynı kalitedeki üründe yiizde 12 en düşük fiyat garantisi vererek ağırlamaya bu şubemizde da devam edeceğiz. Tüm reyonlarımızda ürün değiştirme garantisi mevcuttur. Ayrıca telefon. fax ve e-maille sipariş verebilme imkanı da mevcuttur. Tüm Bauhauslarda olduğu gibi Bauhaus Yenimahalle'de de maaliyetine adrese teslim hizmeti vardır" dedi. 

Bauhaus Türkiye. 2010'da ilan ettiği yatırım programıyla, Türkiye'de 10 yılda toplam 500 milyon Avroluk yatırım yapacağını açıklamıştı. Bu kapsamda Türkiye'deki şube sayısı, Bauhaus Yenimahalle ile birlikte 10'a yükselmiş oldu. Bauhaus'un 15 ülkede 250'den fazla şubesi olduğu belirtildi.



Ankara Başkent 


Geri Dön