19 / 04 / 2024

Bauhaus Bakırköy'de Bahçe Bakımları Eğitimleri düzenliyor!

 Bauhaus Bakırköy'de Bahçe Bakımları Eğitimleri düzenliyor!

Birleşmiş Milletler(BM) Bin Yıl Kalkınma Hedefleri doğrultusunda 8 Mart 2006’da kurulan ve Başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Meltem ÜNAL ERZEN ’in yürüttüğü Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bauhaus ’un katkılarıyla “Bahçe Bakım Eğitimleri” düzenleyecek.




Bauhaus ’un Marmara Forum AVM ’deki mağazasında düzenlenecek eğitimlerde katılımcılara; bahçe ya da balkonlarda yetiştirilen çiçek, küçük bitkiler ve bahçe ağaçları konusundaki bilgiler ve uygulamalı çalışmalar eğitimlerini Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur verecek. 2 gruptan oluşacak eğitimler 4 hafta süresince devam edecek. Şubat ayı içerisinde alınan kayıtlarla toplamda 80 kişi ‘Bahçe Bakım Eğitimleri’ nden yararlanacak. 


Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Bauhaus ‘un katkılarıyla düzenleyeceği “Bahçe Bakım Eğitimleri” 5 Mart 2013 saat: 09.00’da, Marmara Forum AVM Bauhaus Mağazasında yapılacak tanıtım toplantısıyla başlayacak. Bahçemi Seviyorum etkinliği tanıtım toplantısı ve ilk eğitimine Bakırköy Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen ve Bauhaus Marmara Forum AVM İşletme Müdürü Arif Koşar de katılacak. 


Şehrin kalabalığı ve gürültüsü içinde, birkaç canlıdan oluşan renkliliğin, kent insanının hayatına olumlu katkılar yapacağı düşüncesiyle düzenlediğimiz     “Bahçemi Seviyorum” etkinliğimizin tanıtım toplantısı ve ilk eğitiminde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 


Program

09.00 – 10.00: Kayıt, İkram, Açılış Konuşmaları

10.00 – 12.00:1. Grup Bahçe Bakım Eğitimleri

14.00 – 16.00:2. Grup Bahçe Bakım Eğitimleri


Geri Dön