25 / 04 / 2024

Bauhaus'a Bayrampaşa Kızılay'dan teşekkür!

Bauhaus'a Bayrampaşa Kızılay'dan teşekkür!

Bir süre önce Bauhausun 9-12 yaş arası, kız ve erkek çocuk için hazırladığı mevsime uygun giysilerden oluşan Bauhaus bağış tırı Bayrampaşa Türk Kızılayı koordinasyonunda ihtiyaç sahibi Vanlı çocuklara teslim edilmişti



Büyük zorluklar içinde içinde olan aileleriyle kış şartlarıyla başa çıkmaya çalışan 1000 çocuk bir nebze de olsa yeniyıl öncesi mutlu oldu. Hayata geçirilen bu sosyal sorumluluk projesi sonrasında, Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi evsahipliğinde, Türk Kızılayı ve iş çevreleriyle STK temsilcileri Kaymakamlık makamındaki bir törende biraraya gelerek Bauhausa teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Burada dikkati çeken en önemli konu; Bayrampaşalıların, mülki,mahalli idareleri ve iş dünyasıyla, STKların katılımıyla da bir dayanışma içinde örnek alınacak bir model geliştirmiş olmaları. Bayrampaşada yıllardır  başarılı hizmetler veren Bauhaus Bayrampaşa sosyal sorumluluk duyarlılığı göstererek bu model içinde yer almakta.

Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, Ülkemizdeki her Bauhaus, bölgesindeki Major sosyal sorumluluk projelerine kendi öncelikleri çerçevesinde katılmaktan ve mahalli- mülki yönetimler eşgüdümünde STKlar ve diğer kuruluşlarla ortak hareketten mutluluk duymaktadır. Bauhaus Türkiye Genel Merkezi olarak bölgesel bu çalışmalara memnuniyetle destek veriyoruz dedi.


Geri Dön