26 / 04 / 2024

Bauhaus'un Ankara'daki 3. şubesi Gimat kavşağında hizmete girdi!

Bauhaus'un Ankara'daki 3. şubesi Gimat kavşağında hizmete girdi!

Bauhaus'un 12 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidine sahip Yenimahalle şubesi kapılarını açtı. Türkiye'deki ilk yatırımını 1996'da İstanbul'da gerçekleştiren Bauhaus'un Ankara'daki 3. şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi.



Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü rahatça bulabildikleri, tek çatı altında keyifli bir alışveriş imkanı sunan Bauhaus Yenimahalle, 12 bin metrekare satış alanında 120 bin ürün çeşidi ile hizmet veriyor. 



Ankaralı özel konukların, yerel protoh mensuplarının ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışa Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve konuklar açılış kurdelesini birlikte kesti.



Bauhaus Yenimahalle'nin açılışına Ankara'nın tanınmış simaları da katıldı. Açılış sebebiyle firmalar özel etkinlikler düzenledi. Açılış töreninde konuşan Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, "Ankara'daki ilk şubemizi Cepa Alışveriş Merkezinde, ikincisini Etlik'te Forum Alışveriş Merkezinde açmıştık. Üçüncüsünü de aldığımız talep üzerine Ankara'nın hızla gelişen cazip bölgesi Yenimahalle'de açtık. Bu şubemizde binin üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet alarak, istihdama ve üretime katkı sağlarken, personel eğitimine de büyük önem veriyoruz ve 'yoğun işbaşı eğitimini sürdürüyoruz" dedi.



Posta Ankara



Geri Dön