25 / 04 / 2024

BauMax, 2019'a kadar mağaza sayısını 50'ye çıkaracak

BauMax, 2019'a kadar mağaza sayısını 50'ye çıkaracak

Avusturyalı yapı marketi bauMax, Türkiye’de 2019 yılına kadar mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı, 6 binden fazla kişiye iş sağlamayı hedefliyor. BauMax, 2011 yılında İzmir, Ankara ve İstanbul ile büyümeyi sürdürece



Avusturyalı yapı marketi bauMax, Türkiye’de 2019 yılına kadar mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı, 6 binden fazla kişiye iş sağlamayı hedefliyor. İlk mağazasını bu yıl Mart ayında Samsun’da, ikinci mağazasını Ağustos ayında İzmit’te açan bauMax, 2011 yılında İzmir,  Ankara  ve İstanbul ile büyümeyi sürdürecek.

TOKİ VE ESKİDJİ
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ildeki 261 adet arsayı, Eskidji Müzayedecilik’in 26 Ekim 2010 tarihinde yapacağı müzayede ile satışa çıkaracak. Müzayedeye katılıp arsa almak isteyenler için  TOKİ  yüzde 12 peşinat ile 60 aya varan vadeler uygulayacak. KDV’den muaf olan satışlarda 6 aylık dönemler halinde Üretici Fiyat Endeksine (ÜFE) göre vade farkı uygulanacak.
Müzayedeye katılmak isteyenlerin, açılış fiyatı 1 milyona liraya kadar olan arsalarda 5 bin liralık, 1 milyon liranın üzerindeki arsalar için 100 bin liralık teminat yatırmaları gerekiyor.

ARZUM
Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin tahvil ihracında talep tutarı, beklenin 2 katı olurken, ihraç ile 10’dan fazla kurumsal yatırımcıya nihai dağılım yapıldı.

FORTİS BANK TÜRKİYE
Fortis Bank Türkiye, "Borç Transfer Kredisi" ile diğer bankalardaki kredi kartı ve bireysel nakit kredi borçlarının tamamının bir defada ödeyip kapatılabilmesini, yüzde 0,99 faiz oranı ve eşit taksitle 48 aya kadar vadeyle
Fortis’e geri ödenebilmesini sağlıyor.

-FİNANSBANK-
Finansbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranlarından yararlanma ve 3 ay taksit erteleme olanağı sunuyor.

-VAKIFBANK-
VakıfBank’ın 30 Kasım 2010’a kadar sürecek "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla bireysel müşteriler, "cazip" faiz ve 84 aya varan vade seçenekleri ile 70 bin liraya kadar kredi kullanabiliyor.

-AKTİF İLETİ-
Elektrikli bisiklet kullanımına geçen Aktif İleti, kısa süre içinde elektrikli bisikleti Türkiye çapında kullanıma sokacak. Herhangi bir prizden şarj olabilen elektrikli bisikletin aküsü, gerektiğinde bisikletten ayrılarak toplam 8 saatte şarj edilebiliyor. 1 lira
tutan şarj sayesinde kuryeler gün boyunca 80 km yol kat edebiliyor, pedal kullandıkları takdirde aküyü yüzde 30 oranında şarj edebiliyor.

-PRONET-
Pronet, 5 korumalı Güvenlik Paketi ile ev ve iş yerlerini hırsızlığın yanı sıra, yangın, acil sağlık problemleri, gaz kaçağı ve panik durumlarına karşı da koruyor.

-MEDLINE-
Medline, vakalara daha kısa sürede ulaşabilmek için entegre navigasyon sistemi uygulamasına geçti. Yeni entegre navigasyon sistemi, ekiplere hastanın adres bilgisini anında iletecek.

-LOWE-
LOWE, son bir yıl içinde gerçekleştirdiği birleşmeler ve yeni marka kazanımlarıyla, "dünyanın en büyük 4. ajansı" oldu.
AA


Geri Dön