19 / 04 / 2024

bauMax, Türkiye 'deki 4. mağazasını Bodrum'da açtı!

bauMax, Türkiye 'deki 4. mağazasını Bodrum'da açtı!

9 ülkede, toplam 154 yapı   marketi ve 10 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye 'deki dördüncü mağazasını Samsun, İzmit ve İzmir 'den sonra Bodrum 'da açtı



Dev yapı marketi bauMax, Ege 'deki ikinci mağazasını Bodrum 'da açtı

bauMax Bodrum Ortakent 'te 15 bin metrekare satış alanıyla Bodrum ‘un en büyük yapı marketi olma özelliğini taşıyor. bauMax şimdiye kadar faaliyet gösterdiği en büyük ülke olması sebebiyle kendisi için özel bir konuma sahip olan Türkiye 'de uzun   vadede, 30   markete ulaşmayı hedefliyor.

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye 'deki dördüncü mağazasını Bodrum Ortakent 'te açtı. bauMax, faaliyet gösterdiği en büyük ülke olan Türkiye 'de, uzun vadede 30 market hedefliyor. Yer aldığı her ülkede ulusal ve yerel tedarikçileri mutlaka   destekleyen bauMax, Türkiye 'deki   marketlerindeki ürünlerin yüzde 75 'ini Türkiye 'den sağlıyor. Böylece sadece ticarette değil, sanayi işletmelerinde de yerli istihdamı güvence altına alan bauMax, bununla birlikte tedarikçiye Türkiye pazarının sınırlarını aşan bir işbirliği de sunuyor.


Ege 'nin en büyük yapı marketi Bodrum ‘da

bauMax  İzmir  ve 15 bin m ² satış alanına sahip bauMax Bodrum ile birlikte Ege 'nin en büyük yapı marketi olduğunu belirten bauMax Türkiye Genel Müdürü İbrahim Ayan “Hep ucuz en ucuz “ sloganı ile tüm bauMax marketlerinde 30 bin üründe sürekli en ucuz fiyat garantisi   verdiklerini ve Bodrum mağazalarında 100 kişilik bir ekip ile müşterilere kusursuz hizmet sunmak için hazır olduklarını belirtti. Türkiye 'de “Fiyat Lideri “ olarak kendisini konumlandıran bauMax 'ın, “Fiyat Kontrol Timi “nin müşterilerine sürekli en ucuz fiyatı sunabilmek için çalıştığını vurgulayan İbrahim Ayan, bir üründe daha ucuza bir fiyat bulunduğunda, ürünü fiyatından yüzde 15 daha ucuza verdiklerini ifade etti. Ayan sözlerine şunları ekledi; “bauMax 'ın “Hep ucuz en ucuz “ sloganıyla hayata geçirdiği her gün en ucuz fiyat politikası Samsun, İzmit ve İzmir müşterileri tarafından kabul gördü. En iyi fiyat, en geniş ürün çeşitliliği ve de en iyi hizmeti şimdi Bodrum halkının hizmetine sunmak için buradayız. Bodrum 'lular bauMax sayesinde iyi hizmetle tanışacaklar dedi “. Bodrum 'un potansiyeline çok inandıklarını belirten İbrahim Ayan, “ Bodrum ‘un özellikle yaz aylarında bir milyonu aşan nüfusuyla, ortaya çıkan yapı ürünleri ihtiyacına cevap vermek amacıyla bölgeye yatırım yaptıklarını ifade ederek diğer üç mağazadaki satış hedeflerine Bodrum ‘da da ulaşacaklarını söyledi “.

Türkiye 'de tek rakibimiz yine kendimiz

Türkiye 'de dördüncü mağazalarını Bodrum 'da açmaktan çok mutlu olduklarını belirten   bauMax Türkiye Genel Müdürü İbrahim Ayan, “2010 yılında Samsun ve İzmit 'te ve ardından bu yıl İzmir 'de açtığımız marketlerimizdeki sonuçlardan oldukça memnunuz. Yapı market sektöründe rakip olarak kendimizi görüyoruz. Bu bakış açısıyla da sürekli pazarın şartlarına uygun olarak kendimizi geliştiriyoruz dedi “.

Türk halkının taleplerine uygun hizmetler bauMax 'ta

bauMax uluslararası bir firma olmakla birlikte girdiği her ülkede, ürün ve hizmet seçimini yaparken mutlaka ülkenin ve de bölgenin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alıyor. bauMax her ne kadar DIY (kendin yap!) felsefesinin öncülerinden bir yapı market olsa da, tamirat ve tadilat işleri ile uğraşmak istemeyenlere markette vereceği hizmetlerle destek oluyor. Müşteriler tarafından en çok tercih edilen hizmetler ise nakliye ve montaj hizmetleri. Müşteriler markete geldiklerinde uzman personel kendilerine ürün ve hizmetler ile ilgili her türlü konuda destek oluyor. Müşteriler eğer isterlerse ürünleri evlerine kadar teslim edilip uzman “Hazır Usta “ ekibi tarafından tüm kurulum ve montajlar gerçekleştiriliyor.

bauMax İnsana Değer Programı ve   “Essl Sosyal Ödülü ”

25 yılı aşkın süredir kendini engelli vatandaşlara destek olmaya adayan bauMax, bulunduğu ülkelerde çeşitli kurumlarla ortaklığa giderek engelli vatandaşları destekleyici faaliyetler yürütüyor. 250 'nin üzerinde engelli çalışan güçlü ve zayıf yönleri ile bauMax marketlerinde çalışmakta ve bu kişilerin bauMax ailesi içinde yer almaları desteklenmektedir. bauMax, bu projeye Türkiye 'de de öncelikli planları arasında yer veriyor. Bütün bu projelerin dışında   bauMax AG Yönetim Kurulu Başkanı Martin Essl, üç yıl önce “Essl Sosyal Ödülü ”nü (Essl Social Prize)   hayata geçirdi. 1 milyon avro değerindeki bu uluslararası ödül, yoğun çabalar göstererek şahsi birtakım sosyal inisyatifleri efektif ve başarılı bir şekilde yönetebilen kişilere veriliyor.

çağdaş sanata yatırım

bauMax Avusturya 'da bulunan Essl Müzesi çerçevesinde,   çağdaş sanatı da destekliyor. bauMax'ın kurucusu ve bugünkü denetim kurulu başkanı, Prof. Karlheinz Essl ve eşi Prof. Agnes Essl 35 yılı aşkın bir süredir çağdaş sanat koleksiyoncusu olarak faaliyet gösteriyorlar.
1999 yılında Viyana yakınlarında Klosterneuburg'da açılan müzede şu anda Avrupa'nın en önemli özel koleksiyonları arasında sayılan 7.000'i aşkın uluslararası çağdaş sanat eseri yer alıyor.

İnsana Değer Programı

En başından itibaren İnsana Değer Programı Türkiye 'de firma kültürünün önemli bir parçasıdır. Her market kendi bölgesinde bir kuruluş ile birlikte çeşitli aktivitelerde bulunuyor. 10 zihinsel ya da fiziksel engelli vatandaş şu anda Türkiye bauMax takımında yer alıyor.


Geri Dön