26 / 04 / 2024

bauMax, Türkiye'de üçüncü mağazayı İzmir'de açtı!

bauMax, Türkiye'de üçüncü mağazayı İzmir'de açtı!

Avusturyalı yapı marketi bauMax, Türkiye 'deki 3 'üncü mağazasını Samsun ve İzmit 'ten sonra İzmir 'de açtı. bauMax İzmir, Bornova 'da 15 bin metrekare satış alanıyla Ege 'nin en büyük yapı marketi olma özelliğini taşıyor.



Türkiye 'de 3 'üncü mağazalarını Ege 'nin incisi  İzmir  ‘de açmaktan çok mutlu olduklarını belirten  bauMax AG Yönetim Kurulu Başkanı Martin Essl   “2010 yılında Samsun ve İzmit 'te açtığımız marketlerimizdeki  sonuçlardan oldukça memnunuz.  bauMax 'ın Türkiye 'deki ilk aylarında elde ettiği sonuçlar beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. Önümüzdeki aylarda Bodrum,  Ankara  ve 2012 ‘de de İstanbul marketlerini açarak büyümeye devam edeceğiz “ dedi.

Martin Essl bauMax olarak uzun vadede hedeflerinin Türkiye 'de 30 yapı markete ulaşmak olduğuna değinerek Türkiye 'nin bauMax için parlayan yıldız ülke olduğunu belirtti.

Ege 'nin en büyük yapı marketi

İzmir bauMax 'ın 15 bin m ² satış alanıyla Ege 'nin en büyük yapı marketi olduğunu belirten  bauMax Türkiye Genel Müdürü İbrahim Ayan “Hep ucuz en ucuz “ sloganı ile tüm bauMax marketlerinde 30 bin üründe sürekli en ucuz fiyat garantisi  verdiklerini ve bir üründe daha ucuza bir fiyat bulunduğunda, ürünü fiyatından yüzde 15 daha ucuza verdiklerini ifade etti.

bauMax 9 ülkede, toplam 153 yapı  marketi ve 10 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteriyor.


Geri Dön