19 / 04 / 2024

Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor!

Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor!

Yapı malzemeleri alanında kalitesi ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa'nın lider markalardan biri olan Baumit'den yaratıcı bir ürün: "Nivello Quatro". Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor.



Baumit'in şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirildi. Hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli ofis araçlarının kullanıldığı mekanlarda çatlak ve kırıkların oluşmadığı yüksek performansı ile farklılaşıyor. Kendiliğinden çok iyi yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, parke ve seramik altında kullanılabiliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun.


Çimento, beton, kalsiyum sülfat ve asfalt zeminlerin düzeltilmesi için geliştirilen ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.

Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm'ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten yaklaşık 4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor.


Oluşturduğu homojen üst yüzey ve "sıfır" çatlakla 72 saat içerisinde üzerine döşeme yapılmasına olanak sağlıyor. 25kg'lik ambalajda sunulan Nivello Quattro, şap makinası ile de uygulanabiliyor.






Geri Dön