19 / 04 / 2024

Bayat'ta TOKİ konutları için yer belirleniyor!

Bayat'ta TOKİ konutları için yer belirleniyor!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.



Ünlü ziyarette yaptığı konuşmada, "İlçemizde  TOKİ  destekleriniz sonucu belli bir aşamaya geldi. Belediye Meclisi olarak yer belirleme çalışması içerisindeyiz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra TOKİ ile yeniden görüşeceğiz. Sosyal Güvenlik Merkezi Binası ve 89 afet konutlarının yer teslimi yapıldı. Temellerini atmaya hazırız. 


Sayenizde hayallerimiz gerçekleşiyor. Teşekkür ederiz. Geçtiğimiz hafta Milletvekillerimizle ilçemize ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatma imkanı sağladığınız için de aynca teşekkür ederiz" dedi. 

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da hemen hemen bütün ilçelerimizde olduğu gibi Bayat ilçesinin de bütün ihtiyaçları ya tamamlanmış, ya yapım, ya ihale ya da proje aşamasında olduğunu ifade ederek, "Daha neler yapılabilir, ne gibi projeler üretilebilir aşamasına geldik. Hem teşkilatımız hem de belediyelerimiz olarak yeni projeler üretmeniz ve bize düşen konularda gereken desteği her zaman sağlayacağız" şeklinde kaydetti. 


Çorum Tek Yıldız Gazetesi


Geri Dön