26 / 04 / 2024

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.




İzmir’de 2007 yılında kurulan bugün 110 şube ile hizmet veren Baydöner, 3.5 yılda 220 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bu alanda zincir markaların sayısının arttığını anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “Girişimcilerin önemli bir bölümü döner sektöründe faaliyet gösteren restoranlara yöneliyor. Bu alanda da kurumsallaşan şirketler öne çıkıyor” dedi. Baydöner markasıyla franchise vererek büyüyeceklerini anlatan Polat, girişimcilere şu tavsiyelerde bulundu:


HEYECANLI VE HEDEF ODAKLI OLMALI


Bu alana yatırım yapacak girişimcilerde aradıkları özellikleri de anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, şunları söyledi: “Tüketicinin bir restorana gittiği zaman beklediği şeyler belli. Kalite, hijyen, güven ve uygun fiyat. Zincir restoran olduğunuz zaman toplu alımlardan dolayı uygun fiyat politikasını daha kolay sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanında da zincir restorana yakışır şekilde hijyeninize ve kalitenize dikkat etmek zorundasınız. Tüketici de bunun farkında.


Yatırım yapacak girişimcilerin başta istekli, heyecanlı ve hedef odaklı olması bizi etkiliyor doğrusu. Bu işi hakkıyla yapabilecek yatırımcıları bulmak, belirlemek, marka değerimizi korumak açısından oldukça gerekli ve önemli. Diğer önemli unsurlar ise mağaza lokasyonu ve metrekaresi. Bizimle sıkı bir işbirliği içinde olmaları ve hizmet kalitesinden ödün vermeden işi sahiplenmeleri de bizim için oldukça önemli.”



Hürriyet


Geri Dön