29 / 03 / 2024

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.




Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.


Dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Akdeniz bölgesindeki şube sayısını artırmaya devam ediyor. Antalya’da büyümesini sürdüren Baydöner’in yeni şubesi, Antalya 5M Migros AVM’de hizmete girdi. Baydöner, yeni şubesi ile Antalya’daki şube sayısını 7’ye çıkarmış oldu.


Antalya 5M Migros AVM Baydöner İskender şubesinin, 34 kişi kapasitesi ve terası bulunuyor. 


Baydöner CEO’su Bülent Polat Konuyla ilgili olarak, “Baydöner İskender olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet verebilmekten ötürü çok mutluyuz. Antalya’daki 7. şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Akdeniz bölgesinde özellikle Antalya bizim için çok önemli bir ilimiz. Şube sayılarımızı Türkiye’nin her noktasında hızla artırarak büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Halkın Baydöner markasına olan güveni de büyümemizi destekler nitelikte. 5 yıl içindeki hedefimiz ise, Türkiye genelinde 300 mağazaya ulaşmak” dedi.


Ayrıca Baydöner, Antalya’lı dönerseverleri sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Yiyecek ve içecek siparişi veren herkese sinema bileti 7,95TL.


2015 yılında AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından yürütülen halk oylaması sonucu “En Sevilen Restoran” ödülüne layık görülen Baydöner, 2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescillemeye devam ediyor. 



Akşam




Geri Dön