26 / 04 / 2024

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.



Baydöner, 31 Mayıs tarihinde İstanbul Modern East AVM'de İstanbul'daki 26. şubesinin kapılarını açtı. Yeni restoranında iskender lezzetini misafirleriyle buluşturmaya devam eden Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108 şubeye ulaşmış oldu.


Türkiye'nin dört bir yanında açtığı restoranlar ile döner severlerle buluşan Baydöner'in Modern East AVM İskender şubesi, 118 kişilik kapasiteye sahip.


2015 yılında AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından yürütülen halk oylaması sonucu “En Sevilen Restoran” ödülüne layık görülen Baydöner, 2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescillemeye devam ediyor.


Yeni Akit



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Baydöner'in istanbul'daki 26'ncı durağı Modern East AVM oldu.


Alışveriş Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından yürütülen araştırmada halk oylaması sonucu "En İyi Restoran" seçilen Baydöner, İstanbul'daki şube sayısını 26'ya yükseltti. Şirket, yeni şubesini İstanbul Modern East AVM'de açtı. Baydöner İskender, böylece Türkiye genelinde 108 şubeye ulaşmış oldu. 


Dünya


Geri Dön