26 / 04 / 2024

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.



Yılın ilk aylarından itibaren Türkiye'nin dört bir yanında hızla açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, 23 Nisan'da Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde açtığı restoran ile Uşak'lı lezzet severlere hizmet verecek.


Modernize edilmiş yeni konseptiyle misafirlerini şık bir atmosferde ağırlamaya hazır olan, gerçek iskender lezzetinin keyfini yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak Baydöner İskender Uşak şubesi, açık alanı 70 kapalı alanı 80 olmak üzere toplamda 150 misafir ağırlama kapasitesine sahip.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Son 2 yıldan bu yana hem AVM’lerde hem de cadde üstünde açtığımız restoranlarımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Uşak'da 89. mağazamızı açmış olmaktan çok mutluyuz. Bu yıl 2015 yıl sonuna doğru hedefimiz Türkiye'de 110 şube. Dönerde markalaşma yeni başladı. Daha gidilecek çok yol var. Biz şu anda 89 şube yaptık ama bunun aslında 500-1000 adet olması lazım. Çünkü Türkiye bir döner ülkesi. 500-600 şubelik hamburger zinciri, tek bir markanın pizza zinciri var. Global markaların becerdiği iş planını doğru kurgularsak yapılacak iş çok. Bizim yol haritamız öyle 3-5 yılık değil çok daha uzun. Ülkenin de potansiyeli var. Gelecek dönemde dönerde küçük küçük dükkânlar tek bir marka altında konsolide olacaklar. Asıl patlama, değişim o zaman başlayacak. Dönerde 3-5 sene içinde binli rakamlar konuşulacak. Bu bizim asıl hayalimiz. O konsolidasyonu hem Türkiye’de hem yurtdışında yapmak” dedi.


Geri Dön