23 / 04 / 2024

Bayim Olur Musun Fuarı 12 Eylül'de açılıyor!

Bayim Olur Musun Fuarı 12 Eylül'de açılıyor!

Her yıl girişimciler ile markaları bir araya getiren 'Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın bu yıl 11'incisi 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



Girişimcilere yeni fırsatlar suna, markaların da yeni bayiler bulmasına önayak olan Bayim Olur musun Fuarı, 12 Eylül'de CNR Expo'da başlayacak.
MEDYAFORS Fuarcılık organizasyonu ve UFRAD Türkiye Franchise Derneği işbirliği ile her yıl girişimciler ile markaları bir araya getiren 'Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın bu yıl 11'incisi 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
21 bin 200 kîsi ziyaret etti Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb sektörlerden markaların yer alacağı fuar, Türkiye'nin uluslararası platformda tanıtılmasına katla sağlarken, yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurt dışına açılmasına önayak olacak. Geçen yıl düzenlenen fuar, 12 bin metrekare alanda 21 bin 200 girişimci adayıyla 300'e yalcın markayı buluşturmuştu. Geçen yıl fuar bitiminde yapılan anket çalışmasına göre fuara katılan ilk üç sektör yüzde 13'le gıda, yüzde ll'le hizmet, yüzde 9'lakişisel bakım oldu. Katılanların yüzde 28'i yurt dışıyla iş bağlantısı yaptığını söyledi. Yüzde 62'sinin bayilik ve franchise vermek için katıldığı fuarda yüzde 42'si potansiyel girişimcilerle bağlantıya geçtiğini kaydetti. Katılımcıların yüzde 91'i hedeflediği girişimci profiline ulaştığını söylerken, yüzde 90'ı tekrar katılacağını belirtti. İşlem hacmi 35 milyar dolara ulaşan zincir markaların cirosunun artmasını sağlayan fuar, bu yıl da girişimcilere yatırım fırsatları sunacak.


Star 

Geri Dön