19 / 04 / 2024

Bayim Olur Musun? Fuarı 18-21 Eylül'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

Bayim Olur Musun? Fuarı 18-21 Eylül'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

Bu yıl 12'nci kez düzenlenen 'Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı', başarılı girişimcilerle yatırımcıları buluşturacak. Fuar 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek...



Markalar ve bayi adaylarını buluşturan 'Bayim Olur Musun?' fuarı 18-21 Eylül'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.


Bu yıl 12'nci kez düzenlenen 'Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı', başarılı girişimcilerle yatırımcıları buluşturacak. Fuar 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Medya Fors Fuarcılık ve UFRAD'ın (Franchising Derneği) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan fuar, franchise ve bayilik veren firmalarla yatırımcıları bir araya getirecek. Bu yıl 22 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek olan 'Bayim Olur Musun?'a katılımcı sayısında da rekor bir artış var. Fuara 300'ün üzerinde katılımcı bekleniyor. En son başvuru tarihi ise 12 Eylül. 


METREKARESİ 150 DOLAR 

Katılımcılar için metrekare fiyatı bu yıl 150 dolar olarak belirlendi. UFRAD ile yapılan anlaşma gereği, dernek üyelerine yüzde 10 indirim yapılıyor. Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Özhan Erem, "Yaklaşık 30 yıldır Türkiye ve dünyada fuarcılığin içindeyim. Ancak 'Bayim Olur Musun ?' kadar verimli, katılımcısı açısından bu kadar net pozitif sonuçlar doğuran başka bir fuar görmedim" dedi. 



Sabah 


Geri Dön