20 / 04 / 2024

Bayim Olur Musun Fuarı'na 400 firma katılacak!

Bayim Olur Musun Fuarı'na 400 firma katılacak!

15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin ilk ve tek franchising fuarı 'Bayim Olur musun' franchising ve markalı bayilik fuarına bu yıl yabancılar damgasını vuracak.



15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin ilk ve tek franchising fuarı 'Bayim Olur musun' franchising ve markalı bayilik fuarına bu yıl yabancılar damgasını vuracak. Fuara rekor sayıda yabancı yatırımcı ve katılımcı gelmesi bekleniyor BU yıl 13 uncü kez kapılarını açacak olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı dünyanın pek çok ülkesinden gelecek yabancı yatırımcıların ve yabancı markaların şovuna sahne olacak. Yeşilköy CNR Expo'da Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD (Ulusal Franchising Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek fuara, ulusal ve küresel ölçekte yaklaşık 400 firma katılacak. 


ORTADOĞU, AVRUPA VE ASYA ÖNDE 

Fuarın yatırımcı konuklan arasında Ortadoğu, Avrupa ve Asya kökenli yatırımcılar ön plana çıkarken, katılımcılar arasında ise; İngiltere, İspanya, Romanya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya ve Suudi Arabistan'dan gelen markalar dikkat çekiyor. Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Ayçan Helvacıoğlu, fuarda franchising sistemine dair önemli gelişmelerin yaşanacağını belirterek, "Avrupa Fraııchise Federasyonu'nun (EFF-European Franchise Federation) her yıl düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı 15-16 Ekim tarihlerinde, fuar bünyesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirecek. Avrupa Birliği'ne üye ülkelerin ve aday ülkelerin franchise derneklerini tek çatı altında toplayan 22 üyeli federasyon, fuarda Franchising Deneyim Paylaşım Günü etkinliği de gerçekleştirecek. Ayrıca EFF Başkanı Guy Gras fuar açılışında bir konuşma yapacak" dedi. 


BELÇİKALILAR GELİYOR 

Başkanlığım Belçika'da yaşayan bir Türk olan Murat Balbay'm yaptığı Belçika Genç Girişimciler Birliği de (UYBE-Union of Young Belgian Entrepreneurs) fuarda yer alıyor. Özellikle göçmen kökenli gençleri iş hayatına hazırlayan kuruluş, fuarda yerel markalarla işbirliği çalışmaları yapacak. 


Arap ve Güney Asya sermayesi de fuara katılıyor 

SUUDİ Arabistan Ticari Ataşeliği işbirliği ile fuara katılacak olan Alarfaji Group ve Franaccess franchise danışmanlık firması yöneticisi Ahmad Al Arfaj, beraberindeki 25 kişilik Suudi yatırımcı heyetiyle, yatırım konusunda Türk firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. 


Malezya Ticaret Bakanı Hamzah Bin Zaınudın Bayim Olur musun Fuarı'nın açılışına katılırken, Malezya Firmalar Komisyonu, Malezya Fikri Mülkiyetler Kurumu, Rakyat Bankası ve Malezya Franchise Derneği ile beraber 12 Malezyalı marka da fuarın katılımcıları arasında yer alacak. 


Ortadoğu'nun en önemli Franchise danışmanlık firmalarından birisi olan Francorpme Danışmanlık Firması yöneticileri ise bölgedeki Franchise ve ekonomik koşullar hakkında yerli firmaları bilgilendirmek ve Franchise yatırımlarında danışmanlık hizmeti vermek için firmalarla görüşecekler. 


Sabah Pazar


Geri Dön