25 / 04 / 2024

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu'ya 60 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu'ya 60 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bayır Turizm Otelcilik, Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde 60 milyon TL proje bedeline sahip otel inşa edecek. Bayır Turizm Otelcilik projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor...



Bayır Turizm Otelcilik tarafından, Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde 60 milyon TL proje bedeline sahip otel inşa edilecek. Bayır Turizm Otelcilik otel projesinin alanında 2 adet benzin istasyonu mevcut.


24 ayda tamamlanacak olan Bayır Turizm Otelcilik projesi Musalla Bağları Mahallesi, A.Hilmi Nalçacı Caddesi No:100 adresinde inşa edilecek. Bayır Turizm Otelcilik projesi 224 odalı olarak planlandı.


7 bin 113 metrekare arazi üzerinde yükselen Bayır Turizm Otelcilik projesinde aktivite alanları, toplantı salonları, restoranlar, kapalı otopark, havuz, spor alanları gibi sosyal alanlar olacak.


Bayır Turizm Otelcilik projesinin alanı konut alanları, ticari işyerleri, Kule Site Alışveriş Merkezi ve Özkaymak Otel ile çevrili. Dikdörtgen geometriye sahip olan proje 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olarak tasarlandı.


Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu ya 60 milyon TL lik yatırım yapacak!


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön