20 / 04 / 2024

Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Abdul Wahab Fatah, Noor Fattah, Mohammad Fattah ve Loubna Janodi ortaklığında 160 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.




Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde Abdul Wahab Fatah, Noor Fattah, Mohammad Fattah ve Loubna Janodi ortaklığında  kuruldu. 


Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ,her türlü gayrimenkul almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikler siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerindeparselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek. 3-Her türlü konfeksiyon ürünü kot,pantolon,blucin,ceket,paltoetek,kazak gibi giyim esyasının ihracı,ithali,toptan ve perakende dahili ticaret ve......... anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön