28 / 03 / 2024

Baymak, bayileri ile Erzurum’da buluştu!

Baymak, bayileri ile Erzurum’da buluştu!

Baymak, Eğitim ve Tanıtım toplantılarına her geçen gün yenisini eklerken, sıradaki durağı Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ili Erzurum’du. Erzurum Enerji Verimli Ürünlere yatırım yapıyor…



Baymak, Eğitim ve Tanıtım toplantılarına her geçen gün yenisini eklerken, sıradaki durağı Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ili Erzurum’du. 21 Mayıs 2014’te Erzurum Dedeman Otel’de gerçekleşen eğitim ve tanıtım toplantısı için büyük heyecanla çalışan Baymak Ekibi, bu heyecanlarını paylaşmak adına Baymak Genel Müdürü Ender Çolak önderliğinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de bir ziyarette bulundular. Erzurum ilinin daha da güzelleşmesi ve gelişmesi adına gerçekleşen projeler ve yatırımların konuşulduğu ziyarette Baymak Genel Müdürü Ender Çolak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e enerji verimli ürünlere olan duyarlılığından dolayı bir plaket takdim etti. Ziyaret Erzurum ili adına verimli olan sohbetler ve temennilerle son buldu.

Erzurum Enerji Verimli Ürünlere yatırım yapıyor…

Etkili ve verimli olması adına sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşen Erzurum toplantısına Baymak’ın Hollanda Teknolojili ürünleri damgasını vurdu. BDR Thermea ile gerçekleşen şirket birleşmesi, yeni ürünler ve son teknoloji ile ilgili Baymak Genel Müdürü Ender Çolak şunları dile getirdi: ‘’ Erzurum Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ve önemli illerinden biri olarak bizler için çok değerlidir. Görüyorum ki, sizler teknolojiye ve yeniliklere adapte olma konusunda fazlasıyla heyecanlısınız. Sizin bu heyecanınız Baymak olarak bizi de her geçen gün daha iyiyi, daha fazlasını yapamaya itiyor ki bu da sektörde bizi rakipsiz kılıyor. BDR Thermea ile yola çıktığımız ilk günden beri bayilerimizi rakipsiz olan Hollanda Teknolojisi ile tanıştırmaya çalıştık. Bugün burada gördüğünüz en küçük, en sessiz, en hafif ve en verimli yoğuşmalı kombi idee, Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanımız Lectus, Yer tipi Yoğuşmalı Kazan Magnus ve teknolojisi ile kıskandıran E.sybox Hollanda Teknolojisi’nin biçim bulmuş halidir. Baymak her zaman sizleri son teknoloji ile buluşturarak, büyük başarılara imza atmaya devam edecek’’.


Toplantı sonrası ürünlerle ilgili detaylı bilgilendirilen bayiler, BAYMAK Erzurum Tanıtım ve Eğitim toplantısından oldukça memnun ayrıldılar.

 



Geri Dön