26 / 04 / 2024

Baymak Intersolar Europe’tan büyük ilgi gördü!

Baymak Intersolar Europe’tan büyük ilgi gördü!

19-21 Haziran 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen Intersolar Europe’a katılan Baymak, uluslararası ziyaretçilerden büyük ilgi gördü...



Dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı olan Intersolar’ı yenilikçi teknolojisi ile aydınlatan Baymak, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti.


Isıtma ve soğutma sektörünün lider ismi Baymak, dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’da yenilikçi teknolojisi ve ürünleri ile büyük ilgi gördü. Fuarda 10. Kez ülkemizi temsil eden Baymak, güneş kolektörü, boyler ve kazan ürünleriyle ziyaretçilerin karşısına çıktı. 


Almanya’da Münih Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen fuarı 150 ülkeden yaklaşık 72 bin kişi ziyaret etti. 1.330 firmanın katıldığı Intersolar Europe fuarında Baymak, dünya standartlarında en son teknoloji olan lazer kaynak ile üretilen Baymak Güneş Kolektörlerini ziyaretçilere sundu. Baymak ayrıca, Avrupa’nın en modern, teknolojik ve full otomasyon hatlarına sahip üretim hatlarında üretilen Emaye Boylerleri ve 2013 yılında makyajladığı Güneş Kollektörü Paket Sistemini sergiledi.

İleri Teknolojiye  yoğun ilgi….

Baymak’ın ileri teknolojili ürünleri Kore’den Guatemala’ya, Finlandiya’dan Filipinler’e kadar dünyanın çok değişik bölgelerinden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. 

Intersolar Europe fuarıyla ilgili olarak Baymak İhracat Müdürü Ayfer Özdemir şu değerlendirmeleri yaptı; “10 yıldır katıldığımız Intersolar Europe fuarına gösterilen ilgi her geçen yıl hem sayısal hem de uluslararası çeşitlilik anlamında artıyor. Baymak’a olan ilginin de aynı paralelde artıyor olması bizim için büyük mutluluk. Yurtiçi fuarlarda her zaman önemli bir yere sahip olan Baymak yurtdışı fuarlara da büyük önem veriyor. Intersolar fuarında gördüğümüz ilgi bize Baymak’ın geniş ürün gamı, dünya standartlarında üretim teknoloji ve kalitesi ile her bölgeye uygun ürünlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi”. 


Baymak, birçok ülkeden katılımcı, ziyaretçi, pazarlamacı ve araştırmacının katıldığı 10.su gerçekleşen Intersolar Europe’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, gördüğü ilgi ve teknolojisine aldığı övgülerle gururlanarak yoluna devam ediyor. 




Geri Dön