25 / 04 / 2024

Baymak, Orange Store ailesini büyütüyor!

Baymak, Orange Store ailesini büyütüyor!

Baymak, yeni konsept mağazacılık anlayışının ürünü Orange Store ailesini büyütüyor. İstanbul ve Adana’nın ardından Ankara, Elazığ ve Çorlu’da da açılışları gerçekleşen Orange Store’ların ardından Baymak’ın yılsonu hedefi sayıyı 100’e çıkarmak.



Baymak’ın sektöründe en önemli ilklerinden biri olan Orange Store konsepti Türkiye genelinde yeni noktalar ile yaygınlaşmaya devam ediyor. Hizmet kalitesini 4 ana unsur altında bir araya getiren Orange Store’lar modern mağaza tasarımı ve ürün teşhiri, eğitimli montaj ve uygulama ekipleri, tüketicilere gerekli teknik bilgiyi sağlayan makine mühendisleri ve sadece yüksek enerji verimli ve yenilenebilir enerjiye yoğunlaşan ürün gamı ile hizmet veriyor. 


Yeni mağazalar konusunda görüşlerini dile getiren Baymak Genel Müdürü Ender Çolak; “Orange Store konsepti tüketiciler için en yüksek hizmet ve ürün kalitesini vadettiği kadar bayiler için de hem sunulan satın alma ve taahhüt avantajları ile kolaylık sağlıyor hem de geniş ürün gamı ile 12 ay boyunca satış yapabilme imkanı sunuyor. Yeni Orange Store’lar hizmete girdikçe, Türkiye genelinde birçok talep alıyor ve hemen değerlendirmeye sokuyor. Hedefimiz Türkiye’de ısıtma soğutma sektörüne yeni bir anlayış kazandıran Orange Store’ları yeni yılda 25 ilde 100 noktaya ulaşmak” şeklinde konuştu. 


Baymak Orange Store Ankara’da

Ankara’da faaliyet gösteren Aleyna Mühendislik Baymak Bayisi tüm konseptini Baymak Orange Store olarak yeniledi. 


Trakya’nın ilk Orange Store’u Çorlu’da açıldı

Baymak’ın yepyeni konsept mağazaları Trakya bölgesinde de hizmete girdi. Baymak bayisi Tez Mühendislik yeni konsepti mağazasına taşıyarak Brötje Orange Store Mağazasını hizmete açtı. 


Elazığ’da Brötje OrangeStore açıldı

Elazığ’da da Baymak bayisi Furkan Mühendislik tüm konseptini Brötje Orange Store olarak değiştirdi. 



Geri Dön