26 / 04 / 2024

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı.



Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı. Hedef, yıl sonuna kadar sayıyı 100’e çıkarmak

 

Baymak’ın sektöre farklı bir soluk getirdiği yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilki İstanbul Kayışdağı’nda faaliyete başladı. Modern mağaza tasarımı ve ürün teşhiri, eğitimli montaj ve uygulama ekipleri, tüketicilere gerekli teknik bilgiyi sağlayan makine mühendisleri ve güleryüzlü mağaza personelini bir araya getiren Orange Store, sektördeki bayi anlayışına yeni bir soluk getiriyor.


Açılışta konuşan Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, Türkiye genelinde yüzde 10 büyüyerek yıl sonuna kadar 100 Orange Store’a ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bu çarpıcı projeyi daha kağıt üzerinde gördüğümüz anda bizi etkilemişti, ancak bugün görüyorum ki hayata geçmiş hali çok daha güzel ve etkileyici. Ürünlerin teşhirinden logo tasarımına, iç mekanda kullanılan aksesuarlardan bina dış cephesine kadar bu projenin her detayı tek tek düşünüldü. Daha çizim aşamasındayken bile Türkiye çapında bayilerimizden Orange Store olmak için gelen talepler oldukça fazlaydı. Bu önemli yapılanmayı elbette biz de her yerde kurmak istiyoruz. Projemizin Türkiye genelinde 100 noktaya ulaşmasını hedefliyoruz. İstanbul ve  İzmir  haricinde Ankara, Adana, Mersin, Elazığ, Sivas, Diyarbakır ve Kahramanmaraş yoğun taleplerin geldiği illerimiz.’’

 

Orange Store, bayilere sunulan satın alma ve taahhüt avantajları ile kolaylık sağlarken geniş ürün gamı ile 12 ay satış yapabilme olanağı da sunuyor.



Geri Dön