25 / 04 / 2024

Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi'nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı bitti, teknik işlerin yapımına başlandı. Bina 4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlandı.



Bayraklı Belediyesi'nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı bitti, teknik işlerin yapımına başlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki yılın ilk yarısında yeni binamızda hizmet vermeyi planlıyoruz" dedi.


4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatın tamamlandığı hizmet binası, dış cephesi kompozit panel ve giydirme cam cepheyle kaplanacak. Bunun için binanın dış cephesi giydirmeleri için iskele kuruldu. Binada kurulacak olan elektronik altyapının önemli bir bölümü bitti. Jeneratör ve kazan dairesinin montajı yapıldı. İç tasarımda ise alçı sıvaları tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda planlı alanlar tip imar yönetmeliğindeki değişikliğe dayanarak inşaatta metrekare artış hakkını kullanmak için plan tadilatına gidilmiş, bunun sonucunda 600 metrekarelik bir alan kazanılmıştı.


İşlerin hızla tamamlandığını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her ziyaretimde binayı biraz daha ilerlemiş görüyorum. Dış cephesi kompozit malzeme ve cam ile kaplanacağı için bina tamamlanmamış gözüküyor. Ancak iskele kuruldu. Malzemeler de fabrikada kesim aşamasında. Montaj başlayınca bina kendini göstermeye başlayacak. Gerçekten akılı ve modern bir bina inşa ediliyor. Elektrik kesilmelerin, olası yangınlara karşı duyarlı olacak. Binada güneş enerjisinden yararlanılacak. Temizlik, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyemizde olacak. Diğer müdürlükler ise merkez binamızda hizmet verecek" dedi.


Yeni Asır



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan belediye binasında, çalışmaların büyük bir bölümü sona erdi. Binanın kaba inşaatı hızlıca tamamlanırken, ekipler teknik işlerin ise startını verdi. Dış cephesi kompozit panel ve giydirme cam cepheyle kaplanacak hizmet binasının iç bölümünde de bazı montajlar yapıldı.


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her ziyaretimde binayı biraz daha ilerlemiş görüyorum. Dış cephesi kompozit malzeme ve cam ile kaplanacağı için bina tamamlanmamış gözüküyor. Ancak iskele kuruldu. Malzemeler de fabrikada kesim aşamasında. Montaj başlayınca bina kendini göstermeye başlayacak. 


Hürriyet 


Geri Dön