19 / 03 / 2024

Bayraklı Eminoğlu Plaza'da ofislerin yüzde 70'i satıldı!

Bayraklı Eminoğlu Plaza'da ofislerin yüzde 70'i satıldı!

Emsa İnşaat, Bayraklı'da inşa ettiği Eminoğlu Plaza projesinde de sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yılın Mayıs başlanan ve toplam 74 ofis ve iki dükkandan oluşan proje, Eylül ayında tamamlanacak.



Emsa İnşaat, Bayraklı'da inşa ettiği Eminoğlu Plaza projesinde de sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yılın Mayıs başlanan ve toplam 74 ofis ve iki dükkandan oluşan proje, Eylül ayında tamamlanacak. 74, 81, 89 ve 94 metrekare olmak üzere 4 farklı ofis tipinin bulunduğu proje, toplam 8 katlı binadan oluşuyor. 38 tane 74 metrekare, 12'şer tane 89 ve 94 metrekare, 6 tane 81 metrekare ve çatıda 6 tane özel bölümün bulunduğu Eminoğlu Plaza'daki ofislerin yüzde 70'inin satışı tamamlandı. Projede satışlar devam ederken, ofis sahibi olmak isteyen kişilerin elini çabuk tutması gerekiyor. Emsa inşaat Proje Sorumlusu Taner Gönülkırmaz, Eminoğlu Plaza projesinin ulaşımı kolay ve merkezi bir yerde konumlandırıldığını söyledi. Projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Gönülkırmaz, uygun fiyat ve kredi imkanlarıyla satışların sürdüğünü belirtti. Ofis alanların rahat etmesi için her türlü detayı düşündüklerini vurgulayan Gönülkırmaz, projenin eylül ayında tamamlanacağını belirtti. 



RAHAT EDECEKLER 


Gönülkırmaz, "Projemizde, 24 saat güvenlik olacak. Bina içinde ve çevresinde kapalı devre kamera sistemimiz mevcut. Ayrıca kapalı ve açık otopark alanımız sayesinde, müşterilerimiz rahat edecek. Merkezi yangın ihbar ve uyarı sistemimiz, tehlike anında devreye girecek" diye konuştu. 



Habertürk Egeli Ek


Geri Dön