24 / 04 / 2024

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor




Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, görevinde ikinci dönemini geçiriyor. Belediye binasının bir an önce tamamlanarak hizmete girmesini isteyen vatandaşlar, Bayraklı'da daha kalıcı projeler beklediklerini dile getirdi. Başkan'dan katlı otopark isteyen Sevgi Yolu esnafı, müşterilerinin araçlarını park edecek yer bulamadığı için trafik sorunu yaşandığını dile getidi. Karabağ'ın Bayraklı'da kadınların el emeği ürünlerini sergileyerek kazanç sağlaması için başlattığı "Kadının Emek Dünyası" projesi ise kadınlardan tam not aldı. 


İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Yusuf Kılıç (Taksici): Belediye hizmet binaları çok dağınık. Biz bile yerlerini bulamıyoruz. Hizmet binasının acilen tamamlanmasını istiyoruz. Bayraklı ilçe olduktan sonra gözle görülür bir değişiklik göremedik. Bu ilçenin en önemli sorunu otopark. Acilen bir katlı otopark istiyoruz. Sadece yeni yerleşim yerleri gelişirken, kenar semtlere ilgi gösterilmiyor.

Nazım Taylan (İşçi): Hizmetler yeterli değil. Yıllardır aynı Bayraklı. Değişen bir şey yok. Yollar dar, alt yapı zayıf. Sadece deve güreştirmek hizmet değil. Kentin gelişmesi için proje bekliyoruz.

Aysun Duran (Esnaf): Genel olarak Hasan Karabağ'dan memnunuz. İlçenin gelişmesi için çalışıyor. Bizim Sevgi Yolu esnafı olarak tek isteğimiz otopark. Çünkü müşteriler buraya geldiği zaman araçlarını park edecek yer bulamıyor.

Faik Baran (Kuyumcu): Bir şikayetimiz yok ancak Sevgi Yolu'na gelen müşteriler otopark sorunu yaşıyor. Acilen bir katlı otopark istiyoruz.

Sevgi Evci (Ev hanımı): Kadın dostu bir başkan olduğu için çok memnunum. Bayraklı Sevgi Yolu'nda biz kadınlara "Kadının Emek Dünyası" adı altında bir yer açarak el emeği ürünlerimizi sergileyerek aile bütçemize katkıda bulunmamızı sağladı. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Özkanlar'da oturuyorum ve genel olarak hizmetlerden memnunum.

Nurten Özkaya (Emekli öğretmen) : Başkandan çok memnunuz. 4 yıl içinde kendisinden kadınlara yönelik daha çok proje bekliyoruz. Özellikle son dönemlerde artan kadına yönelik şiddet olaylarının azalması için gerekli çalışmaları yaparak kamuoyunda farkındalık yaratmasını bekliyoruz.

Sevim Doğan (Ev hanımı): Başkan Karabağ'ın ikinci dönemi. Çok memnunuz. İlçe için çalışıyor. Özellikle kadınlara değer verdiği için teşekkür ederiz.

Fethiye Ünver (Ev hanımı): Bayraklı'daki parklar, Sevgi Yolu ve çevre düzenlemesi konusunda biraz daha titizlikle çalışmasını istiyoruz. Hiç hoş bir görüntü değil. Burası Bayraklı'nın merkezi olduğu için daha şık ve çağdaş bir görünüm kazanmasını istiyoruz.

Filiz Aktaş (Ev hanımı): Kentimizin gelişmesi için önümüzdeki 4 yılda daha güzel projeler bekliyoruz. Genel olarak memnunuz, sorunlara anında çözüm bulunmaya çalışılıyor.

Çiğdem Üstüner (İşçi): Bayraklı yeni belediye olduğu için henüz erken diye düşünüyorum. Ama güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Ayrıca biz kadınların ekonomisine katkıda bulunmak için bize destek olmasından çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

İlhan Kocaman (Emekli): Bayraklı ilçe olduktan sonra fark eden hiçbir gelişme olmadı. Hizmetler yetersiz. Belediye hizmet binasının bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz. 6 yıldır bitmedi. Yollar düzgün değil. Belediye hizmeti sadece çöp toplamakla olmuyor.

Mehmet Gökmen (Emekli): Ben Başkanımızdan memnunum. Bayraklı için güzel projeler üreteceğine inanıyorum. Umudumuz var.

Ahmet Akgün (İnşaat işçisi): Belediyeden özellikle işsiz gençler için daha çok istihdam alanları yaratmasını bekliyoruz. Bayraklı'da bir gelişme yok. Kentsel dönüşüm başlarsa inşaat sektörü daha canlanacak. İş bulma imkanı doğacak.

Abdullah Güney (Balıkçı): Belediyeden iş istiyoruz. Ailemi geçindirecek iş bulamıyorum.

Gökhan Güney (İşsiz): Bayraklı Belediyesi'nden 1 ay önce iş istedim. İşe alınacağımı söylediler. Ama bir sonuç çıkmadı. Şu anda nişanlıyım. Evlenmek için işe ihtiyacım var. Başvurumu değerlendirmesini istiyorum. Onun dışında Bayraklı'daki gelişmelerden memnunum. Başkana güveniyoruz. 




Yeni Asır


Geri Dön