26 / 04 / 2024

Bayraklı Hastanesi'nin temelini Recep Tayyip Erdoğan atacak!

Bayraklı Hastanesi'nin temelini Recep Tayyip Erdoğan atacak!

Bayraklı'ya yapılacak dev sağlık kompleksinin temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e yapacağı ziyaret sırasında atacağını söyledi. Sait, Çeşme'ye de bir hastane yapılacağını belirtti.





İstanbul'da 12 Eylül'de Başbakan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen Kamu-Özel ortaklığı şehir hastaneleri imza törenine katılan AK Parti  İzmir  Milletvetili Rifat Sait, Bayraklı'ya yapılacak dev sağlık kompleksinin temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e yapacağı ziyaret sırasında atacağını söyledi. Sait, Çeşme'ye de bir hastane yapılacağını belirtti. 


3 yılda tamamlanacak

İzmir Bayraklı Sağlık Kampusü, Türkerler Holding ve Gama Holding iş ortaklığında 3 yılda tamamlanarak hizmete girecek. 622 bin 530 metrekare üzerine kurulacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampusü Projesi kapsamında 715 yataklı genel hastane, 424 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi, 380 yataklı kardiyovasküler cerrahi hastanesi, 141 yataklı onkoloji hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ve 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi inşa edilecek. Toplam 2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampusü'nün yatırım tutarının 1 milyar 640 milyon lira olduğu belirtildi. Türkerler Holding ve Gama Holding, İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampusü'nü 36 ay içinde tamamlayarak hizmete sunacak ve 25 yıl boyunca işletecek. 



Yeni Asır


Geri Dön