19 / 04 / 2024

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.



Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Otelin Genel Müdürü Sevil Görgülü ve otelin sahibi olan KRK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Karakullukçu öncülüğünde yapılan açılış kokteyline Hilton Worldwide İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michael Collini, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçe Kaymakamı Adem Arslan ve turizm sektöründen ve çok sayıda davetli katıldı. Otelcilik alanında ilk yatırımları olduğunu kaydeden Karakullukçu, bundan sonra da farklı alanlarda yatırımlara İzmir'de devam edeceklerini belirtti. Konuşmasını Türkçe yapan Hilton Worldwide İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michael Collini ise 2015'in Hilton Worldwide'nin Türkiye'deki yolculuğu açısından son derece önemli bir yıl olduğuna değinerek, "İzmir'in geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyoruz ve bu geleceğin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın ilk ciddi oteli olduğunun altını çizerek 80 kişinin de istihdam edilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Hilton ortaklığında Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor. 


Sabah 



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmir'in yeni oteli Hilton Garden Inn Bayraklı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Otel sahibi Cahit Karakullukçu, eşi Deniz Karakullukçu ve Genel Müdür Sevil Görgülü ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa;  İzmir  Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Turizm İl Müdürü Abdülaziz Ediz'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Cahit Karakullukçu; İzmir'in kendileri için yatırım yapılacak şehirlerin başında geldiğini, otel ile başlayan yatırımlarının süreceğini söyledi. Hilton Worldwide İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michael Colloni, İzmir'de hizmet kategorisindeki ilk otel olan Hilton Ganden Inn'in yanısıra Hamptoh by Hilton markasını da 2016'da pazarla buluşturacaklarını müjdeledi. Genel Müdür Sevil Görgülü'nün müzisyen oğlu Ediz ise açılışa şarkılarıyla renk kattı.


Posta Ege


Geri Dön