24 / 04 / 2024

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.



Türk ve İtalyan mimarların ortak çalışmasının ürünü olan Mistral İzmir'de, estetiğin yanında kullanılan akıllı teknolojinin hem yaşam kolaylığı hem de tasarrufu sağladığı belirtildi. European Property Awards sahibi Mistral'de Konut Kulesi 38, Ofis Kulesi 48 kat. İlk 8 katında Sheraton Four Points Oteli'nin hizmet vereceği rezidansta birçok tanınmış isim yer alacak. 48 katlı ofis kulesi, ikonik bir yapı oluyor. Ulusal ve uluslararası çok sayıda şirketin yer alacağı ofis kulesinde, modern iş hayatının tüm gereksinimlerinin düşünüldüğü vurgulandı. 


'Çekim merkezi olacak'

 Mistral Çarşı oda kaliteli yemeğin, spor, sanat ve eğlence ile buluşma noktası olarak planlanıyor. Çarşıdaki markaların İzmirliler ve İzmir'e gelenler için gerçek anlamda bir çekim merkezi oluşturması hedefleniyor. Mistral GYO Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, projenin Ekim 2016'da ayında hayata geçeceğini söyledi.


www.mistralizmir.com.tr


Milliyet Ege





Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yeni kent merkezinde yükselen Mistral İzmir'de son düzenlemelere geçildi. Mistral GYO Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, projenin ekim ayında tamamlanacağını söyledi. Bayraklı sınırlarında bulunan ve Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Avvards) sahibi olan proje; 38 katlı Konut Kulesi, 48 katlı Ofis Kulesi'nden oluşuyor. 


Posta Ege



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yeni Kent Merkezi'nde bir proje daha hayata geçiyor. Bayraklı Adliyesi yakınında inşa edilen ve kent siluetine yeni bir bakış kazandıracak olan Mistral  İzmir  projesi Ekim'de hizmete girecek.


Türk ve italyan mimarların ortak çalışmasının ürünü olan Bayraklı Adliyesi yakınında bulunan Mistral İzmir'de çevreye ve insana saygı ön planda tutulurken, akıllı teknolojisi de yaşam kolaylığı ile enerji ve zaman tasarrufu sağlayacak. 2 kuleden oluşan ve European Property Awards ödülünü alan Mistral'de konut kulesi 38, ofis kulesi ise 48 kattan oluşuyor. İlk 8 katında Sheraton Four Points Oteli'nin hizmet vereceği rezidans kulesinde bir çok ünlü isim şimdiden konutlarını aldı. Toplam 48 katlı ofis kulesi ise, tam anlamıyla ikonik bir yapıda. Ulusal ve uluslararası çok sayıda şirketin yer alacağı ofis kulesinde, modern iş hayatının tüm gereksinimleri en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Mistral Çarşı ise önemli lezzetlere ev sahipliği yapan firmaları, spor, sanat ve eğlence merkezleri ile İzmirliler'in buluşma noktası olacak. 


'ÇARŞI'DA HAYAT VAR

 Lokal ve uluslararası markaların buluştuğu, İzmir'in en büyük çarşılarından biri olan Mistral Çarşı'da yer alan mağazalar, restoranlar, kafeler, sinemalar, havuz, spor ve spa alanları, hem çalışanlara hem de yaşayanlara bir çok sosyal imkan sunuyor. 


GURURLUYUZ 

Mistral GYO Başkanı Önder Türkkanı, projenin 2016 Ekim'de hayata geçeceğini ve kentin silüetine hareket getirecekleri için gururlu olduklarını söyledi. Projede 2 bin metrekarelik SPA alanında ev sahiplerinin indirimli yararlanacağı fitness, sauna, havuz, güneşlenme terasları, masaj odaları bulunuyor. 


YAŞAM ALANI 

Konut kulesinde ise her odada, yere kadar cam kullanılırken, 3.10 metreye ulaşan genişliğiyle konfor sağlanıyor. İçinde boydan boya teras, lounge, bar, TV-PlayStation alanı, kütüphane gibi birimlerin bulunacağı 34. katta konumlandırılan "Ortak Yaşam Alanı"nda ise misafirler ağırlanıp, özel davetler organize edilebilecek. 


DİNLENME TERASI

Başkanı Önder Türkkanı Ofis kulesinde ise uygulanan "double facade" sistemi ile ses ve ısı yalıtımı en üst seviyeye çıkarıldı. Kompozit çelik kullanımı binanın dayanıklılığını artırırken ofis alanlarının da geniş hacimlere ulaşması sağlandı. Toplam 4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah ofislerin yer aldığı kulede, çalışanların motivasyonunu artırmak için boydan boya dinlenme terası oluşturuldu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön