23 / 04 / 2024

Bayraklı Osmangazi'nin imar planları değişecek!

Bayraklı Osmangazi'nin imar planları değişecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, toplantıda Osmangazi Mahallesi sakinlerine müjdeli haber verdi. Karabağ, "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.



Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, site ve apartmanlar masasının düzenlediği toplantıda Osmangazi Mahallesi sakinlerine müjdeli haber verdi. Karabağ, "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.


Vatandaşların imar planlarının günün koşullarına göre yenilenmesini istediğini belirten Başkan Karabağ, "10 aydır hazırlık yapıyoruz. Doğançay bölgesinde çalışma tamamlandı. Tapuları parselasyon planları bittikten sonra verilecek" dedi. 


Osmangazi Mahallesi'nde imarlı yapıların olmadığı yerlerde bu bölgenin hayatını değiştirecek imar planını değiştireceklerini belirten Karabağ, değişiklikle gecekonduda yaşayan vatandaşların hayatının değişeceğini vurguladı. Başkan Karabağ, "İzmir'in gecekondularında imar plan revizyonunun yapılması şart. Çünkü bugünkü planlar ihtiyaca cevap vermiyor. 


30 yıl önce yapılmış planlarla bugünü yakalayamayız. Osmangazi pazaryerinin yapımı sürüyor. Burada gençlerin isteği üzerine bir halı saha yapacağız. Yine bu bölgede belediyenin hobi bahçesinin yer aldığı üst kısımda ailelerinizle birlikte gidebileceğiniz büyük ve güzel bir park olan Emin Balım parkını çok yakında açacağız" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön