29 / 03 / 2024

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Bayraklı Şehir Hastanesi Kampusü'nün inşaatının 5 aydır başlamaması, CHP ve MHP kanadından tepki görürken, AK Parti İl Başkam Bülent Delican, hastane yapımına en kısa sürede başlanacağını duyurdu...




Yerel seçim öncesi temeli atılan Bayraklı Şehir Hastanesi Kampusü'nün inşaatının 5 aydır başlamaması, CHP ve MHP kanadından tepki görürken, AK Parti İl Başkam Bülent Delican, hastane yapımına en kısa sürede başlanacağını duyurdu. Delican, "Yüklenici firmanın bazı hükümlülükleri yerine getirmesi, kanuni prosedürler nedeniyle beklemede. Firma en kısa sürede yapıma başlayacak" dedi. Ege Postası'nm haberine göre Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yapılacağı alanı meclis üyeliği döneminde öneren İl Başkanı Delican, şehir hastanesinin yapımı ile ilgili olarak, "Şehir Hastaneleri 2004'ten itibaren parti programımızda vardı. Benim meclis üyeliğimde şehir hastanesi için Bayraklı'da önerdiğim yer onay almıştı. Ciddi bir çalışma yapmış planlara işletmiştik. Bu benim için büyük bir onurdu. 

Temel atıldı. Bu konuda problem yok. Sadece yüklenici firmanın bazı hükümlülükleri yerine getirmesi, kanuni prosedürler nedeniyle beklemede" dedi. 



Milliyet Ege 




Geri Dön