28 / 03 / 2024

Bayraklı’da 5 yılda 30 yeni park açıldı!

Bayraklı’da 5 yılda 30 yeni park açıldı!

Bayraklı Belediyesi, 5 yılda 30 yeni parkı hizmete açarken, mevcut 116 parkı da elden geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırdıklarını belirtti




Bayraklı Belediyesi, 5 yılda 30 yeni parkı hizmete açarken, mevcut 116 parkı da elden geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırdıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında vakitlerini parklarda geçiriyor. Oralara çocuklarımız için yeni oyun grupları, spor aletleri de koyduk. Hemşerilerimin bundan memnun olması ise bizi mutlu ediyor" dedi. 


Çalışmalarımız sürecek 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki yeşil alan çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, Başkan Karabağ, vatandaşların aileleri ile birlikte parklara olan yoğun ilgisinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 

Bugüne kadar hizmetleri ilçe halkıyla birlikte gerçekleştirdiklerini ve bunda da büyük başarı kaydettiklerini vurgulayan Karabağ, "Göreve geldiğimizde ilk işimiz mevcut parkları revize ederek kullanıma hazır hale getirmekti. Mevcut parklardan 116'sını modernize ettik ve Bayraklımıza 30 yeni park kazandırdık" dedi. 

Karabağ şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın rahat spor yapabilmesi için parklardaki uygun alanlara halı saha, basketbol sahası, tartan pist ve spor aletleri koyarak onları sporla buluşturduk. Ayrıca 2015 yılı içerisinde mevcut parklarımızdan 17'sini daha revize ederek rahat modern ve kullanışlı hale getireceğiz. 2015 yılı içinde yeni parklar ve yeşil alanlar yapacağız." 



Yeni Asır


Geri Dön