25 / 04 / 2024

Bayraklı'da dev sağlık kampüsü kurulacak!

Bayraklı'da dev sağlık kampüsü kurulacak!

İzmir Bayraklı'da sağlık kampüsü kuracaklarını anlatan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 'Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz' dedi



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı ve Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy, İzmir'deki sağlık ve ekonomi muhabirleri ile Bornova'daki Ege Masalı Restoran'da bir araya geldi. İzmir'de şu anda yapı ve inşaat aynca sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını belirten Kalı, yeni inşaat projelerini anlattı. Şu anda Myvia Terrace, Wins, Fest ve Yıldız olmak üzere dört projelerinin tanıtım çalışmalarına başladıklarım belirten Kalı, Myvia Deluxe, Yıldız 2, Bayraklı, Countıy gibi yerıi projelerinin de bulunduğunu söyledi. Kalı, "Hem sağlık hem yapıda büyümeye devam edeceğiz. 


Hastanemizin kapasitesini 3 katına çıkarıyoruz. Ege Bölgesi'ne Bayraklı'da 300 yataklı bir hastane kazandırmayı umuyoruz. Bayraklı'yı Ege Bölgesi'nin kalbi olarak görüyorum. Aydın ve Kuşadası'nda yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesi'nde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. Üniversite olma noktasında ise en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" diye konuştu. 


Deneyimli sağlık çalışanları yetiştireceğiz


Bayraklı'da içerisinde bir hastanenin ve her türlü medikal ürünlerin satışının yapıldığı bir Sağlık Kampüsü kuracaklarını ifade eden Kalı, "Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz. Sağlık meşakkatli bir iş, ticari bir iş değildir. Büyük cefası vardır. Ama hastanelerimiz bizim sosyal tarafımız" dedi. Kuracaklan üniversitede deneyimli sağlık çalışanları yetiştireceklerini belirten Kalı, "Öğrencilerimiz birinci sınıftan itibaren uygulamalı eğitim görecekler. Öğrenciler okullarını bitirdiklerinde tercih edilen hemşire, teknisyenler olacaklar. Sağlık çalışanlan kaliteli bir sağlık hizmeti verilmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.



İzmir Haber Ekspres




Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, sağlık ve ekonomi muhabirleriyle gerçekleşen buluşmada yeni projelerini açıkladı. İnşaat alanında 8 farklı projelerinin tamamlandığını kaydeden Kalı, Bayraklı'daki Medikal AVM'nin ise 3 yılda faaliyete geçeceğini söyledi. Kalı, "Bayraklı'daki hastane Ege Bölgesi'nin hastanesi olacak" dedi. 



8 farklı inşaat projesi 


Başkan Kalı ve Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy, muhabirlerle Bornova'daki Ege Masalı Restoran'da bir araya geldi. İzmir'de şu anda yapı ve inşaat ile sağlık sektöründe çok hızlı atılımlar yaptıklarını belirten Kalı, yeni inşaat projelerini anlattı. Şu anda Myvia Terrace, Wins, Fest ve Yıldız olmak üzere dört projelerinin tanıtım çalışmalarına başladıklarını belirten Kalı, Myvia Deluxe, Yıldız 2, Bayraklı, Country gibi yeni projelerinin de bulunduğunu söyledi. 



"Ege'de 4 hastane olacak" 


İnşaat sektörünün tüketici güven endeksine çok bağlı bir sektör olduğunu anlatan Kalı, "Tüketicinin güven kaybettiği her ortam inşaat sektörünün yavaşlamasına sebep oluyor. Hem sağlık hem yapıda büyümeye devam edeceğiz. Hastanemizin kapasitesini 3 katına çıkarıyoruz. Ege Bölgesi'ne Bayraklı'da 300 yataklı bir hastane kazandırmayı umuyoruz. Bayraklı'yı Ege Bölgesi'nin kalbi olarak görüyorum. Aydın ve Kuşadası'nda yeni bir hastanemiz olacak. Toplamda Ege Bölgesi'nde 4 büyük hastane ile hizmet vereceğiz. Üniversite olma noktasında ise en tepe noktasına taşımayı düşünüyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız başladı" diye konuştu. 



Üniversite hazırlığı 


Gözde Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü olacak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy ise, "Eğitimin ve bilimin olduğu yerler özerktir. Öğrenci yetiştirip meslek sahibi yapmak, faydalı insanlar yetiştirmek sadece bilimin üretildiği yerlerde olur. Kaliteli hizmet veren hastanelerimiz var. Aralık 2015'te Yüksek Öğretim Kurulu'na üniversite olarak hazır olduğumuza dair dosyalarımızı sunacağız" açıklamasını yaptı.



Yeni Asır




Geri Dön