19 / 04 / 2024

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.




Kültür, sanat ve sosyal projelerinin yanı sıra yatırımlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi. Belediye, 2009 yılından bu yana 49 okulun bakım, onarım, boya ve temizlik işlerini yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri talep gelen okulları temizledi. 


Çok sayıda okul elden geçirildi

Bir çok okul yeni, modern görünümüne kavuşturulurken, belediyenin çalışmaları okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 50'nci Yıl İlkokulu bahçesine demir korkuluk yapıldı, Gümüşpala Ticaret Lisesi ve Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadık Ortaokulu'nun iç-dış boyaması yapıldı. Ayrıca ortaokulun duvarları seramikle kaplanarak, bahçesi demir korkuluklarla çevrelendi. Çalışmalar sonucunda Bayraklı'da okullar yeni eğitim-öğretim sezonuna hazır hale getirildi.


Hizmetler devam edecek

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim görmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi. Göreve geldiklerinden bu yana gerek ibadethanelere gerekse de eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Başkan Karabağ, en önemli yatırımın çocuklara, öğrencilere, dolayısıyla geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, belediyelerin görevi olmamasına rağmen bu tür destek ve hizmetleri sürdüreceklerini söyledi.



Yeni Asır




Geri Dön