19 / 04 / 2024

Bayraklı'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bayraklı'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptığı açıklamada, ilçe sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle ilçenin dört bir yanında çalıştıklarını söyledi.




Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçe sokaklarını yeni, modern ve çağdaş görünüme dönüştürmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle ilçenin dört bir yanında çalıştıklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde toprak kaymasını engellemek için 7399/34 sokakta 626 metrelik istinat duvarı inşa edildiğini ifade eden Başkan Karabağ, 7383 sokakta 35 metrelik istinat duvarı, 7354 sokakta da 550 metre uzunluğunda güvenlik amaçlı demir korkuluk işinin de tamamlandığını belirtti.

Öte yandan Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde bulunan çıkmaz sokağı genişleten belediye ekiplerini, buradan araç dönüşlerine imkan sağlamak için de çalışmalara devam ettiği ifade edildi. Başkan Hasan Karabağ, "Bayraklı ve bu bölgede yaşayan vatandaşlar her şeyin en iyisine layık. Bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Temizlikten, parklara, yollara, eğitim ve ibadet yerlerine kadar her alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sokaklarımızda da kilit parke, betonlama gibi işlerimiz de devam ediyor" dedi.


Plastikler yuva oluyor

Bayraklı Belediyesi, Plastik Sanayicileri Derneği'nin (PAGDER) başlattığı sahipsiz sokak hayvanlarını sıcak birer yuvaya kavuşturan "Yuvaya Dönüşen Plastikler" sosyal sorumluluk kampanyasına da imza attı. PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, "Aklınıza gelebilecek hemen her plastik atık, bu kampanya ile yüzde 100 geri dönüştürülerek sokak hayvanları için yuvaya dönüşüyor. Bayraklı'da ilk etapta 20 kulübe ile başlattığımız işbirliğinin ilerleyen günlerde daha da büyüyeceğine inanıyoruz" dedi. Başkan Karabağ da, tüm Bayraklı halkına bu projeye destek vermesi için çağrıda bulundu.



Yeni Asır


Geri Dön