29 / 03 / 2024

Bayraktar Ankara Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor!

 Bayraktar Ankara Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor!

Firma: Bayraktar İnşaat

Via Green ofis projesinde kalan ofislerin satış süreci devam ediyor. Kalan ofislerin 607 bin liradan başladığı projede satıştaki en küçük ofis 153 metrekare alana sahip




Ankara’da inşa edilen Via Green projesi  Bayraktar İnşaat  imzası taşıyor. 45 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bayraktar Via Green projesi az katlardan meydana gelen 2 blok halinde tasarlandı. Ofis, mağaza, dükkan ve restoran gibi ticari birimlerin mevcut olduğu projede satış süreci devam ediyor. 

 Bayraktar Ankara Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor! Ankara  Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor! '/>

Bayraktar Via Green projesinde bulunan ofislerin alanı 90 metrekare ile 340 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede bulunan ofis alanları aynı zamanda birleştirilerek kullanıma uygun durumda. Toplamda 122 adet ofisin yer aldığı projede satış halinde olan ofislerin en küçüğü 153 metrekare alana sahip ve fiyatı 607 bin lira olarak belirlendi. 

 Bayraktar Ankara Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor!

Tamamı peşin alımda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 oranında indirimin uygulandığı projede aynı zamanda firma bünyesinde taksit olanağı da sunuluyor.  Via Green projesinde firma taksit avantajından yararlanmak için yüzde 60 oranında peşinat ödeniyor, ödenen peşinat sonrası kalan tutar 12 aya kadar vadelendiriliyor. 

 Bayraktar Ankara Via Green’de ofisler 607 bin liradan başlıyor!

Ofisler dışında dükkan, mağaza, cafe ve restoran alanları gibi ticari birimlerin yer aldığı Via Green Ankara projesindeki bu ticari üniteler de yakın bir tarihte satışa sunulacak. Projede her katta kat bahçesi, otopark alanı, güvenlik sistemi, asansör ve peyzaj alanları bulunuyor. Eskişehir yolu üzerinde konumlanan Via Green projesinin teslimleri 2013 yılının Aralık ayında yapılacak.



0312 286 69 91

http://www.bayraktarinsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI


Geri Dön