24 / 04 / 2024

Bayram Halil üniversite ve hastane binası yapım işini üstlendi!

Bayram Halil üniversite ve hastane binası yapım işini üstlendi!

Trabzonlu hayırsever iş adamı Bayram Halil, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Ziraat Fakültesi binası ile Araklı Devlet Hastanesi ek binasının yapım işini üstlendi



KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenen protokol törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile hayırsever iş adamı Bayram Halil katıldı.

Vali Kızılcık, törende, daha önce Araklı Devlet Hastanesi ek inşaatını yaparak Sağlık Bakanlığına teslim eden Bayram Halil’in bu kez iki önemli yatırımı Trabzon’a kazandıracağını ifade ederek, "Fakat binanın diğer kısmını da hastalara, Araklı’ya ve devletimize yakışır şekilde altı ay içerisinde yapıp teslim etmek istedi. Burada önce o ek binanın protokolünü imzalayacağız" dedi.

Daha sonra da KTÜ’nün yeni açılan bölümlerinden biri olan Ziraat Fakültesi binasının inşaatının protokolünü imzalayacaklarını anlatan Kızılcık, "Dolayısıyla değerli iş adamımız Trabzon’a iki  güzide eseri kazandırmış olacak. Trabzonlular adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Bayram Halil ise "Allah ömür verirse hayır işleri yapmayı sürdüreceğim" dedi. Daha sonra her iki binanın protokolü, taraflar arasında imzalandı.
AA


Geri Dön