25 / 04 / 2024

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.




Aynı yerinde yepyeni bir kent inşa etme anlayışı ile hareket eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘ileri belediyecilik’ projelerini hızla hayata geçiriyor. Bu projelerden biri de Altıntepsi Mahallesi Merkez Camii yanında yükselecek. Kamulaştırılması yapılan yaklaşık bin 500 metrekarelik alana 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark, modern park, kulüp binası, kafeterya, yürüyüş parkuru ile süs havuzu yapılacak. Nisan ayı sonunda inşaatı başlayacak projenin bir yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.



BAŞKAN AYDINER: SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ

Projenin mahallenin değerine değer katacağını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi ileri belediyecilik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin gururu Arda Turan’ımızın doğup büyüdüğü Altıntepsi Mahallemize altın değerinde bir hizmet sunacak olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Hizmet aşkıyla yürüdüğümüz yolda bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Altıntepsi Mahallesi sakinlerimize, değerli halkımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Yapımı tamamlandığında Altıntepsi Mahallemize nefes aldıracak bu projenin mahallemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



Bayrampaşa Belediyesi





Geri Dön