19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı tarafından yaşama geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa cevabı veriliyor. Projede sabit kur avantajı dışında 72 aya kadar vadelendirme de yapılıyor...



195 adet A plus lüks ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşan Bayrampaşa  Axis İstanbul  nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Axis İstanbul Bayrampaşa'da; AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası yer alıyor. 


İçerisinde;  alanları 2 bin 400 ile 10 bin metrekare arasında değişen birleştirilebilir ofisler de bulunan Bayrampaşa Axis İstanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa deniliyor. 


7 katlı yatay blok halinde inşa edilen Axis İstanbul projesi,  Sur Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Sabit kur avantajı ve 72 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Suryapı Axis İstanbul projesinde 74 metrekare alana sahip ofisler KDV hariç 284 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen Bayrampaşa Axis İstanbul ödemelerine göre; yüzde 50 peşinat verildikten sonra kalan tutar 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 25 peşinatla sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme yapıldığında ise ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.  


Bayrampaşa Axis İstanbul nerede?


Bayrampaşa Axis İstanbul nerede?


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön