19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul'da indirim devam ediyor!

Bayrampaşa Axis İstanbul'da indirim devam ediyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği proje Axis İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. Bayrampaşa metro durağının karşısında inşa edilen Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.



İstanbul'un Avrupa Yakası'nın merkez ilçelerinden biri olan Bayrampaşa'da yükselen  Axis İstanbul  ofisleri satışa sunulmaya başladı. Axis İstanbul 'Değişime ofisinizden başlayın' sloganıyla hayata geçiriliyor. 


Ön giriş kapısında Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka giriş kapısında Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul çeşitli ulaşım olanaklarıyla merkezi bir konumda yer alıyor. Metrobüs hattına da 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul, yakın zamanda açılacak olan Eyüp - Bayrampaşa finiküler hattının da yanı başında yer almaktadır.


Bayrampaşa Axis İstanbul'da Axis İstanbul AVM, sinema salonları, restoran ve kafeler,toplantı salonları, kat bahçeler, hobi oyun odası, print centre, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil çalışma odaları, oturma terasları, arşiv odası, çok amaçlı salonlar vs. gibi bölümler yer alıyor.


Axis İstanbul Ofis projesinde fiyatlar 320 bin dolardan başlıyor. Aynı zamanda yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız A plus kampanya ile yeni nesil ofislere sahip olunabiliyor. 90 metrekare ile 120 metrekare alan arasında değişen ofis büyüklüklerinin yanı sıra 7 bin 500 metrekare'ye kadar birleşirilebilir ofisler mevcut.


Bayrampaşa Axis İstanbul adres: 

Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön