19 / 03 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Bayrampaşa Axis İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı İstanbul Avrupa Yakası'nda yeni bir ofis projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Bayrampaşa'da 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Bayrampaşa Axis İstanbul'da ön talep toplanıyor...



Bu güne kadar bir çok konut ve ofis projesi inşa eden  Sur Yapı  şimdi de İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Tam Bayrampaşa metro durağının yan tarafındaki 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayta geçirilecek olan Bayrampaşa  Axis İstanbul  projesinin son baharda satışa çıkması planlanıyor. 


Yaz sonunda inşaat çalışmalarına başlanacak olan Bayrampaşa Axis İstanbul sadece ofis projesi olarak konumlandırılacak. Toplamda 127 bin metrekare inşaat alanı bulunacak olan Bayrampaşa Axis İstanbul'da 61 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacak. 


Geçtiğimiz aylarda yine Avrupa Yakası Kağıthane'de Axis AVM'nin açılışını gerçekleştiren Sur Yapı bu projede de alışveriş konseptini sürdürmeyi planlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul'un alt tarafında bir alışveriş merkezi bulunacak.


Fiyatların henüz belirlenmediği Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde ödemelerin ilk etapta firma bünyesindeki seçeneklerle yapılması öngörülüyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul projesindeki ofis büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor 180 metrekareye kadar değişkenlik gösteriyor.


Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön