24 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold satış fiyatları!

Bayrampaşa Caprice Gold satış fiyatları!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Bayrampaşa Caprice Gold satış fiyatları için satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesi Jetpa Holding tarafından devremülk projesi olarak hayata geçiriliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa ilçesinde inşa ediliyor olan  Caprice Gold  devremülk projesi  Jetpa Holding  tarafından yükseliyor. Bayrampaşa Caprice Gold satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Caprice Gold Bayrampaşa projesi içerisinde yüzme havuzları, spor alanları, concierge, kapalı otopark, vale, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesi bu yıl sonunda tamamlanıyor.


Bayrampaşa Caprice Gold satış fiyatları için 444 44 25 numaralı telefondan Caprice Gold Bayrampaşa tanıtım ofisi ile irtibata geçerek, proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Caprice Gold Bayrampaşa'da 20 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Bayrampaşa Caprice Gold projesinde odalar 71 metrekare ile 34 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 234 özel saray odası, 300 adet saray odası, 14 kral odası bulunuyor.


Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa nerede?

Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Jetpa Caprice Gold Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön