20 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold!

Bayrampaşa Caprice Gold!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Bayrampaşa Caprice Gold ORA AVM ve Forum İstanbul AVM'nin yanında inşa ediliyor. Jetpa Holding Bayrampaşa Caprice Gold devremülk projesini bu yıl sonunda teslim etmeyi hedefliyor...




Caprice Gold projesi olarak  Jetpa Holding  tarafından hayata geçiriliyor. Jetpa Holding  Caprice Gold  projesi İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa bölgesinde inşa ediliyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesi devremülk olarak tasarlandı.


Tek blok olarak inşa edilen Bayrampaşa Caprice Gold projesi 26 katlı olarak yükseliyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesi 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Caprice Gold teslim tarihi 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor.


Bayrampaşa Caprice Gold projesi 234 adet özel saray odası, 300 adet saray odası, 14 adet kral dairesinden meydana geliyor. Bayrampaşa Caprice Gold projesinde odalar 17 - 34 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Bayrampaşa Caprice Gold fiyat listesi için 444 44 25 numaralı telefondan Bayrampaşa Caprice Gold satış ofisi ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Bayrampaşa Caprice Gold projesi ORA AVM'nin yanında yükseliyor.


Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Bayrampaşa Caprice Gold adres bilgileri : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Bayrampaşa Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön