19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul ödeme koşulları!

Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul ödeme koşulları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul ödeme koşulları kapsamında 72 aya kadar vadelendirme ve sabit kur imkanı sağlanıyor. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme de yapılıyor...



Bayrampaşa  Sur Yapı   Axis İstanbul  ödeme koşulları kapsamında sabit kur avantajı sunuluyor. Projede yer alan ofisler 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


74 metrekare alana sahip ofislerin KDV hariç 284 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Sur Yapı Axis İstanbul projesinde 195 adet A plus lüks ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 


Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle taksitlendirmede ödemelerde yüzde 5 indirim, yüzde 50 peşinatla 36 ay sıfır faizle taksitlendirmede ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


7 katlı yatay bloktan meydana gelen Suryapı Bayrampaşa Axis İstanbul'da yer alan ofisler 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Projede alanları  2 bin 400 ile 10 bin metrekare arasında değişen birleştirilebilir ofisler de mevcut. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde; AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde hayata geçirilen Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul ödeme koşulları dahilinde 72 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön